петък, 18 март 2016 г.

Актуални новини и събития на СКАЙГЕЙМС

СКАЙГЕЙМС

 

 

 
Ние създаваме и организираме подвижни и логически игри и практични курсове за развиване на добри умения, чрез реален опит - виж тук.

Референции(препоръки) - виж тук
За контакт  Ангел Ангелов: skystarsgames@gmail.com 

Нашите дела до момента - виж тук


Създаване на детски център с интелигентни игри - виж

 Упражненията представляват ефективна практика с упражнения за изчистване и подсилване на защитата на ума от външни заблуди, без промяна на ежедневните занимания.
 

Организиране на занимани с ръчна изработка на сувенири и практични подаръци, за деца, като извън класно занимание.

Всяка Сьбота подвижни и логически игри за деца! 
От 8 октомври (събота) 2016 г. във Филиал „Студентски“ на Столична библиотека отново започват занятията с деца (от четири до дванадесет години), като занимателно-логическите игри ще бъдат провеждани по иновационна система, провокираща у децата творческа нагласа и интерес. Игрите ще провеждат от 11.00 до 13.00 ч. Децата задължително трябва да бъдат придружавани от своите родители.
Заповядайте, очакваме ви!
 
http://skystarsgamespraktika.blogspot.bg/2016/09/blog-post_68.htmlКурсове за деца с практични занимания за личности умения и трудови навици - виж тук.  През учебната 2016-2017г., Ангел Ангелов и “Скайгеймс“, организират: Ръкоделни курсове за деца, чрез реални практични занимания. Целите на заниманията са постигането на трайни благородни навици: трудолюбие, постоянство, търпение, работа в екип, сръчност и др. Самолети, хвърчила и кораби Бижута, украшения и сувенир Художествени фигури, декупаж и аранжиране - виж тук
Предлагаме за подаръци, ръчно изработени сувенири и украшения направени от нас виж - тук Купувайки неща направени от нас при занимания за усъвършенстване на личностни умения, вие подкрепяте развитието на нашите занимания
Предлагаме гатанки на български и английски език в игра за добри асоциации от Ангел Ангелов
Доставката може да стане по Еконт за ваша сметка.
 За поръчки:
за еднин брой - 6лв.
над 10бр. - 5лв.
Корична цена 8лв.
Книгата-игра е отпечатана в България, като са използвани материали от най-добро качество.
за поръчки пишете на skystarsgames@gmail.com
Книгата- игра е измислена като занимателна игра за деца от 4 до 9 годишна възраст. Тя може да бъде в помощ за развиване у децата на логическото мислене и асоциативната памет. Гатанките в книгата са написани по начин, целящ точното обрисуване с думи на питаното с въпроса, а не да се гони благозвучието (римата) и без да има сложни, и объркващи за разрешаване загадки. В комплекта има лепенки с отговорите на въпросите, които се лепят в играта срещу въпросите.
В книгата има гатанки(въпроси), които са лесни за познаване от 4 годишните. Има и такива, които са лесни за познаване от 5 годишните. Има и такива, които са лесни за познаване от 6 годишните. Това е така, защото целта на въпросите не е трудно да се познават, а да помогнат на детето да създаде определена асоциация между картинките и думите...По случяй първи Юни деня на детето Филиал “Студентски“ обявява конкурс за гатанки измислени от деца... всички деца може да участват като изпратят своя гатанка на посочения имейл. Краен срок 25.06.2016г. Ще има награди за най-интересните гатанки... Който не участва-не печели!Заповядайте на 20.05.2016г. в 18ч., в кафе-клуб “Перото“ в НДК, ще се проведе представяне на системата с “интелигентни“ игри от Ангел Ангелов. Представянето ще е във вид на игра с участие на публиката. Игрите са разработени от автора естествено-чрез реална игра с цел да създават обстоятелства с реални предпоставки,  за обучение на децата чрез игра. Интересното се запомня, нека интересното бъде и полезно-възпитаващо в добро - това е мотото на автора.


Заповядайте на занимателно-логически игри за деца във Филиал“Студентски“ на Столична библиотека, всяка събота от 11 до 12.30ч.  Игрите ще ги води Ангел Ангелов и ще са от тип на тези от системата с игри(виж по-долу), но всеки път нови ...
повече за игрите от системата виж тук: http://skystarsgames.blogspot.bg/2016/01/blog-post.html
Всяка събота!
Вход свободен!

Организиране на игри за добри умения - самостоятелни и в група. Игри за устойчивост на страх и внушения. Игри за по-добри логика , памет, комуникативноост и добра екипност.

 За контакт виж тук или skystarsgames@gmail.com
Нашите игри, подвижни и логически(виж тук), не са от типа спортни, поради целта, която сме си поставили да постигнем, чрез тях. А тя е: да изградим навици за позитивна реакция при трудни ситуации, Това става постепенно, чрез игра в която играчите си създават позитивно и радостно усещане независимо от случката в играта. Това им дават сили, сплотяват играчите и ги правят устойчиви пред страха.
ИГРИТЕ ЗА ГРУПА(снимки виж тук) може да се провеждат, както в салон, така и на външна площадка в зависимост от времето и възможностите. (виж повече тук)
- цените са на час са по 25лв., когато са не по-малко от два часа.  Т.е. минимум 50лв., а максимума е четири часа.

ИНДИВИДУАЛНОТО ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИГРИ, се провежда в зависимост от целите, които иска да постигне играча. Играта може да се организира, както в салон, така и на външна площадка, по желание може да се организират само логически или само подвижни игри.
- цените са на час по 25лв., когато са не по-малко от два часа.  Т.е. минимум 50лв., а максимума е четири часа.

ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ ОТ АНГЕЛ АНГЕЛОВ с интелигентни логически игри с подвижни- занимателни игри за група деца, гатанки за развиване на по-добра логика и асоциативна памет у децата, както и поучителни истории, приказки и пословици.
Купувайки си книга, вие подкрепяте развитието на системата от интелигентни игри за деца създадена по естествен път от Ангел Димитров Ангелов.
Електронните книги, са преносител на информация и игри от системата с игри: Повече за системата и игрите с гатанки виж тук
Игрите са играни в повече от 30 училища в 10 града от 2014г. до сега.

Организиране на игри за добри умения - самостоятелни и в група. Игри за устойчивост на страх и внушения. Игри за по-добри логика , памет, комуникативноост и добра екипност.
skystarsgames@gmail.


 Електронни интелигентни игри за възпитаване на щастливи деца.

Игрите са разделени по възрастови групи. Възможност за избор на ниво скорост и сложност. Постоянно се актуализират и допълват. Игри с гатанки и въпроси за развиване у играчите на по-добра логика и асоциативна памет.
  Игрите са част от системата с интелигентни  игри а Ангел Ангелов - подвижни и логически, за развиване на добри умения


                                                                                                    
  Книги с подвижни и логически игри от Ангел Димитров Ангелов 
Всички книги на Ангел Ангелов са направени като спомагателно средство в помощ на родителя и учителя. Книгите съдържат игри и поучения във различна форма, спомагащи за създаване на предпоставки за развиване у играчите на по-добри логика и асоциатевно памет.
Купувайки си книга, вие подкрепяте развитието на системата от интелигентните игри за деца, създадена по естествен път от Ангел Ангелов
 Повече за игрите виж тук.
                                                                                                                                                                                                                               
Подаръчни комплекти
Книга с ръчно изработен сувенир от дърво. Книгите са със стари Български пословици, а сувенирите са направени в България от майстори резбари.        За контакт : skystarsgames@gmail.com

Вижте новия албум на “Скайгеймс“/Даита   Презентация на системата с игри виж тук

1 коментар:

 1. Присъствах на презентацията в Столична библиотека филиал“Студентски“. Впечатлен съм от идеите, които са заложени в представените методи за обучение. Заслужават сериозно обсъждане от компетентните органи. Препоръчвам на авторите да кандидатстват по някоя образователна програма за финансиране на тези иновативни идеи, в резултат на което да могат да бъдат заложени в бъдещи учебни планове в детски градини и начални курсове за обучение.
  проф. д-р Румен Арнаудов, Технически Университет - София  ========================================
  Prof. Rumen Arnaudov -PhD, ra@tu-sofia.bg
  Dept. Radiocommunication and Videotechnology,
  Faculty of Telecommunications,
  Technical University of Sofia.
  Sofia 1756, 8 "Kl. Ohridski" Str.
  Bulgaria
  Phone/Fax: (+359 2) 965 33 26

  ОтговорИзтриване